Cum putem supraviețui în tumultul de mesaje media? #podcastCJI

„Cu toții suntem vulnerabili la dezinformare și cu cât credem că nouă nu ni se poate întâmpla, cu atât vulnerabilitatea noastră crește”, spune Cristina Jamsheck, Director de Programe în cadrul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI),  într-un dialog cu jurnalista Julia Nagy, în primul episod din seria interviurilor audio dedicate educației media, realizate în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

Cum putem supraviețui în tumultul de mesaje media? Care sunt diferențele între dezinformare și informare greșită? Cum ne putem activa gândirea critică? Sunt doar câteva dintre întrebările la care puteți găsi răspunsuri în cadrul interviului de mai jos. 

https://cji.ro/wp-content/uploads/2022/09/podcast_cris_dezinformare_03_FINAL.mp3

Vă rugăm să acceptați statistics, marketing cookie-uri pentru a viziona acest videoclip.

Proiectul „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media” este derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Norsensus MediaForum și Asociația Rădăuțiul Civic, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Articolul Cum putem supraviețui în tumultul de mesaje media? #podcastCJI apare prima dată în CJI.