De ce este importantă libertatea de exprimare?

#podcastCJI

O societate fără libertatea de exprimare este o societate bolnavă”, avertizează Ioana Avădani, Președinte în cadrul Centrului pentru Jurnalism Independent, în cel de-al doilea dialog cu jurnalista Julia Nagy, din seria interviurilor dedicate educației media.

#podcastCJI este o serie de interviuri audio în care disecăm și explicăm pe înțelesul tuturor concepte de educație media. Interviurile sunt realizate în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

Interviul integral poate fi ascultat aici:

Din aceeași serie:

Proiectul „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media” este derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Norsensus MediaForum și Asociația Rădăuțiul Civic, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Articolul De ce este importantă libertatea de exprimare? apare prima dată în CJI.