Care sunt diferențele dintre fapte și opinii?

#podcastCJI

„Riscăm să cădem în capcane, riscăm să ne formăm opinii greșite și riscăm să luăm decizii greșite”, spune Bianca Oanea (Expert media), despre pericolul dezinformării atunci când nu facem distincția dintre fapte și opinii, în penultimul interviul audio dedicat educației media, realizat în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

#podcastCJI reprezintă o serie de interviuri audio în care disecăm și explicăm pe înțelesul tuturor concepte de educație media. Interviurile sunt realizate în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

Interviul integral poate fi ascultat aici:

Din aceeași serie:

Proiectul „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media” este derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Norsensus MediaForum și Asociația Rădăuțiul Civic, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Articolul Care sunt diferențele dintre fapte și opinii? apare prima dată în CJI.