Ce înseamnă infuzarea conceptelor de educație media?

#podcastCJI

Ne explică Monica Halaszi (Profesor de Limba și literatura română) în ultimul interviu audio dedicat educației media, realizat în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

 „Este vorba despre încercarea de a face să pătrundă elemente ce țin de literația media într-o disciplină”, iar încercarea aceasta îi face pe elevi să fie „mult mai receptivi la textul clasic”.

#podcastCJI reprezintă o serie de interviuri audio în care disecăm și explicăm pe înțelesul tuturor concepte de educație media. Interviurile sunt realizate în cadrul proiectului „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”.

Interviul integral poate fi ascultat aici:

Din aceeași serie:

Proiectul „Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media” este derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și Asociația Rădăuțiul Civic, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Articolul Ce înseamnă infuzarea conceptelor de educație media? apare prima dată în CJI.